Alte avantaje ale programului pentru devize X-Dev.
Rodev intocmire devize constructii si instalatii preturi materiale de constructii
DEVIZE CONSTRUCTII | MODELE DEVIZE | INTOCMIRE DEVIZE | RETETE DE BETON| PRET MANOPERA
PRET CONSTRUCTII | PRET CHIRIE UTILAJE | PRETURI MATERIALE | DIRIGENTIE SANTIER | DATE DE CONTACT
Custom Search
InterSoft-Deviz profesional 2015ALTE AVANTAJE ALE PROGRAMULUI PENTRU DEVIZE X-DEV

PENTRU INCEPATORI se pune la dispozitie pe CD-ul demo , documentatia cu imagini din program, manualul de utilizare, precum si un exemplu de realizare a unui deviz , de la introducerea articolelor si pana la listarea pe imprimanta.

X-Dev permite intocmirea de devize cu valori si fara valori (optiune la alegere); pentru a obtine o antemasuratoare , dupa intocmirea unui deviz , se alege optiunea de listare adecvata si se preiau automat detaliile de calcul ale cantitatilor de lucrari operate odata cu introducerea devizului , economisindu-se timp.

Programul permite intocmirea unei documentatii de licitatie , permitand generarea automata a formularelor F1/F2/F3 si C2,C3,C4,C5,C6,C7,C8 si C9. De asemenea, permite intocmirea de deviz pe investitie si pe obiect avand in vedere si totalizand corespunzator valorile de utilaj tehnologic , organizare de santier , sau alte cote de deviz conform legislatiei in vigoare , introduse de utilizator odata cu intocmirea devizului.

X-dev , ofera facilitati puternice de cautare avansata in interiorul nomenclatorului de materiale , permitand gasirea rapida a oricarui material existent in nomenclator dupa criterii de cautare bine definite.

O facilitate importanta este aceea ca ofera posibilitatea de a crea o norma de deviz noua, prin copierea unei norme de deviz existente si modificarea ulterioara a retetei acesteia. Se pot astfel crea norme noi, pentru tehnologii de executie moderne care nu au corespondent in nomenclatoarele de norme existente la ora actuala.

De asemenea , se pot crea materiale noi, utilaje noi si coduri noi pentru meserii recente.

Programul X-dev poate fi adaptat si in alte domenii de activitate , in afara de constructii , existand posibilitatea de a crea norme noi care sa corespunda activitatilor specifice.

De exemplu , poate fi adaptat pentru a intocmi devize pe calculator pentru reparatii auto , executie de confectii metalice diverse, reparatii ascensoare (lifturi) , in ateliere diverse, in agricultura si silvicultura (programul permite crearea tuturor normelor unificate pentru silvicultura conform indicatorului de norme de timp unificate pentru silvicultura editia 1997) , si in general programul poate fi adaptat aproape in orice domeniu de productie sau proiectare in care calculatiile se fac repetitiv, de fiecare data la fel , dupa un anume retetar, odata stabilita reteta , ea poate fi apoi folosita la nesfarsit pentru oricat de multe calculatii. Odata generate materialele si normele de deviz specifice , poate fi folosit pentru intocmirea de devize pentru executia de tamplarie de aluminiu si termopan sau PVC sau pentru lucrari de tamplarie si mobilier din lemn si PAL si in foarte multe alte domenii nu este doar un simplu program pentru devize.

Este permisa actualizarea situatiilor de lucrari conform Ord. 1014 atat la euro cat si in functie de coeficientii de crestere a preturilor la principalele resurse si a salariilor medii pe ramura constructii.

Programul prezinta numeroase avantaje fata de celelalte produse similare existente pe piata , functioneaza pe toate sistemele care au instalat WINDOWS este foarte usor de utilizat, are comenzi intuitive, si poate fi invatat in timp foarte scurt.

Un numar din ce in ce mai mare de firme solicita programul X-Dev, desi mai inainte au avut achizitionate si alte programe de devize. Aceasta datorita interfetei prietenoase si intuitive, precum si a facilitatilor puternice oferite. Un numar mare de clienti ne spun ca desi au folosit alte programe mult mai scumpe , au renuntat deoarece erau atat de complicate de utilizat , cu numeroase butoane atat de multe si de incurcate care i-au determinat sa renunte la acele programe.

Trebuie sa mai spunem ca programul pentru devize X-dev este unul dintre primele programe pentru devize aparute pe piata din Romania , in anii 1994 deci aproape 20 ani, odata cu aparitia pe piata a primelor calculatoare personale 386 si 486. Ulterior programul X-dev fiind imbunatatit si adaptat in continuu pentru a raspunde modificarilor legislatiei si adaugarii de noi functiuni. Este un program cu vechime , ajuns la maturitate, care nu te lasa la greu, care rezolva orice situatie , care contine tot ce este necesar intr-o firma fie ca este o firma de proiectare sau de executie in constructii (Intocmirea directa a antemasuratorilor si a listelor de cantitati fara valori si cu valori la firmele de proiectare + intocmirea devizelor oferta la firmele de constructii care fac executie de lucrari + Urmarirea lucrarilor prin intocmirea situatiilor de lucrari -facilitate folosita si de diriginti de santier !) deci contine absolut totul fara sa fie nevoie de module suplimentare pentru fiecare activitate in parte .

Va puteti convinge de toate acestea testand versiunea demonstrativa disponibila pe site www.x-dev.ro.
devize constructiiDEVIZE CONSTRUCTII | MODELE DEVIZE | INTOCMIRE DEVIZE | RETETE DE BETON| PRET MANOPERA
PRET CONSTRUCTII | PRET CHIRIE UTILAJE | PRETURI MATERIALE | DIRIGENTIE SANTIER | DATE DE CONTACT
L I N K U R I    P A R T E N E R I :
Energie solara
Deccons-Preturi materiale