Avantajele programului pentru intocmire devize si antemasuratori .
Rodev intocmire devize constructii si instalatii preturi materiale de constructii
DEVIZE CONSTRUCTII | MODELE DEVIZE | INTOCMIRE DEVIZE | RETETE DE BETON| PRET MANOPERA
PRET CONSTRUCTII | PRET CHIRIE UTILAJE | PRETURI MATERIALE | DIRIGENTIE SANTIER | DATE DE CONTACT
Custom Search
InterSoft-Deviz profesional 2015


AVANTAJELE PROGRAMULUI X-DEV PENTRU INTOCMIREA DEVIZELOR SI ANTEMASURATORILOR


-Programul X-Dev ofera o multime de avantaje fata de alte programe de devize existente pe piata, insa cel mai mare avantaj rezulta din faptul ca ESTE CEL MAI USOR DE INVATAT  si ca nu trebuie ca operatorul sa posede cunostinte speciale pentru a invata programul. Desigur , rezultatele incep sa apara dupa ceva ani de practica, motiv pentru care trebuie facuta distinctia intre un inginer devizier valoros si un program performant. Un inginer devizier deprinde experienta dupa mai multi ani de zile de practica si abordarea treptata a unor investitii din ce in ce mai importante - ca valoare si structura, si numai dupa ce a lucrat un timp indelungat cu mai multe programe de devize, ajungand sa cunoasca avantajele si dezavantajele fiecarui program in parte.

-Programul X-Dev a fost conceput asa incat sa permita o serie de artificii de mare finete, fara ca aceast lucru sa constituie o piedica  in calea invatarii modului de operare. Spre deosebire de alte programe, mare parte din modificari se executa chiar in modul de introducere a articolelor de deviz, fara a fi nevoie sa se iasa din acest mod pentru a face modificari complicate pentru utilizator. Se modifica direct reteta normelor si daca se doreste se salveaza in nomenclator norma nou creata, se modifica direct bazele de pret si tariful la manopera, se permite accesul rapid si direct din deviz in nomenclatoarele de norme si resurse din care se pot aduce pozitiile selectate si o multime de astfel de facilitati pe care programe "cu renume" nu le pot face.

- Multi dintre utilizatorii nostri au remarcat usurinta folosirii programului X-Dev si au renuntat sa mai utilizeze programele scumpe pe care le aveau si care oricum nu fac  nimic mai mult decat aceleasi devize si formulare de licitatie pe care le face si programul X-Dev.

- In programul X-Dev este simplu de introdus preturile la materiale, manopera, utilaj si transport, nu depindeti de noi dupa ce ati achizitionat programul si nu trebuie sa platiti taxe lunare pentru folosirea acetuia. Utilizatorii isi pot fixa singuri preturile la materiale, manopera utilaje si transport dupa ofertele de pret pe care le solicita de la furnizor sau dupa facturi. Operatia este foarte usoara, in timpul fixarii preturilor utilizatorul avand acces la resurse (le vede pe ecran) se poate intoarce inapoi daca doreste sa remodifice un pret pe care l-a fixat odata inainte, vede totodata si consumul resursei in devizul respectiv, poate marca data pretului asa incat data viitoare cand intalneste acea resursa sa stie daca pretul este de incredere sau nu, etc... etc...

- Dupa achitarea programului, utilizatorul primeste parola definitiva-pe termen nelimitat, dupa aceasta NU mai trebuie sa ceara parola lunar sau trimestrial pentru a putea utiliza programul.

- Programul permite CREAREA DE NORME NOI de catre fiecare utilizator in parte si salvarea acestora in nomenclatorul de norme, avand astfel posibilitatea ca la urmatorul deviz pe care trebuie sa-l intocmeasca , sa apeleze norma creata anterior asa incat reduce considerabil volumul de munca. Deasemenea, programul permite crearea de materiale noi sau utilaje noi, pe masura ce acestea vor apare pe piata materialelor de constructii, la fel, cu posibilitatea de salvare in nomenclatorul de materiale si folosirea lor in norme proprii de deviz create de utilizator.

- Unul dintre marile avantaje oferite de X-Dev este EXPORTUL NORMELOR PROPRII CREATE si al MATERIALELOR NOI, UTILAJELOR SI MESERIILOR pe CD astfel incat acestea sa poata fi imprumutate si altora care nu le au , in schimbul altor norme create cu programul X-Dev de care este nevoie la un moment dat. S-a creat astfel posibilitatea schimbului de norme intre utilizatorii de X-Dev, lucru care permite reducerea enorma a timpului afectat pentru crearea de norme noi si materiale, utilaje etc ...

- Mai mult, in curand, programul va permite exportul de devize si antemasuratori intre sisteme X-Dev, asa incat cine va avea nevoie de o masuratoare de canalizare sau de alimentare cu apa cu teava de polietilena PEHD, sau de gaze... o va putea imprumuta de la alt coleg de-al sau care o are deja introdusa pe calculatorul lui - in programul X-Dev , fara a mai pierde timp cu introducerea manuala a datelor. Odata cu introducerea acestei facilitati, veti gasi pe siturile noastre sute de modele de antemasuratori gata incadrate , pentru lucrari de constructii si instalatii.

- Inca de la inceput , programul X-Dev a fost conceput ca sa lucreze in retea de calculatoare asa incat mai multi utilizatori sa poata lucra simultan la aceiasi investitie, adica sa poata introduce antemasuratori pentru aceiasi investitie sau licitatie. Acest lucru este valabil si se poate folosi in retele sub windows cu numar mare de utilizatori in cadrul unei firme. In acest caz se achizitioneaza o licenta tip server si mai multe licente pentru retea care sunt mult mai ieftine decat pretul primei licente.devize constructiiL I N K U R I    P A R T E N E R I :
Energie solara
Deccons-Preturi materiale
Preturi Constructii Case