Intocmire devize constructii, preturi materiale de constructie, pret deviz manopera, modele de antemasuratori, caiete de sacini
Rodev intocmire devize constructii si instalatii preturi materiale de constructii
• DEVIZE CONSTRUCTII • MODELE DEVIZE • INTOCMIRE DEVIZE • RETETE DE BETON • PRET MANOPERA
• PRET CONSTRUCTII • PRET CHIRIE UTILAJE • PRETURI MATERIALE • DIRIGENTIE SANTIER • DATE DE CONTACT
Custom Search
InterSoft-Deviz profesional 2015

COLECTIA CU MODELE SI DOCUMENTATII TEHNICE PENTRU CONSTRUCTII SI INSTALATII

Modele antemasuratori, Indici de pret, Caiete de sarcini, Modele contracte, Procese verbale Cartea Constructiei

  CONTINUTUL COLECTIEI ESTE URMATORUL:
 1. Modele de antemasuratori (colectia contine peste 300 de antemasuratori) pentru cele mai utilizate lucrari de constructii si instalatii ( terasamente, infrastructura, suprastructura, sarpanta si invelitoare, centrala termica, instalatii sanitare, termice, electrice, ventilatie si gaze) utilizate la constructii,reparatii capitale si consolidari, reparatii curente si igienizare la case, scoli, gradinite, sedii de firma, hale, depozite, si alte constructii.
 2. Indici de pret orientativi (peste 250 indici) intocmiti pe baza de devize analitice (lucrari deja executate) cu exprimare in RON/UM si care se pot folosi pentru evaluarea lucrarilor in fazele de proiectare, studii de prefezabilitate si studii de fezabilitate, atat pentru lucrari de constructii si arhitectura, dar si pentru lucrari hidroedilitare: alimentare cu apa, canalizare, retele tehnologice, statii de epurare, pompare si filtrare a apei.
 3. Model de caiet de sarcini complet pentru organizarea de licitatii publice si selectii de oferte (documentatie standard pt.elaborarea si prezentarea ofertei conform ultimei legislatii in domeniul achizitiilor de lucrari si servicii, O.U.G. nr. 34/2006 si Ord. 155.)
 4. Modele de Procese Verbale pentru intocmit Cartea Constructiei (se pot lista si apoi utiliza, pe santier sau se pot completa direct pe calculator...)
 5. Formulare pentru licitatii publice - achizitii de lucrari de constructii si instalatii in format electronic (adica gata scrise, trebuie numai completate cu datele firmei participante la licitatie...)
 6. Formulare pentru licitatii publice - achizitii de produse in format electronic, gata pentru a fi completate si listate, adaptate conform OUG nr. 34/2006
 7. Modele de contracte : lucrari constructii si instalatii, contract de antrepriza, comodat, prestari servicii, consultanta, sponsorizare, model de protocol - anexa la contractul de executie lucrari privind masurile de Protectia Muncii si P.S.I.
 8. Modele de proiecte Faza: P.A.C. pt. obtinerea Autorizatiei de Construire locuinta noua, sarpanta si invelitoare, balcon etc...cu partea scrisa (memorii tehnice etc...) in format electronic, care se poate adapta usor si reutiliza la "n" proiecte...
 9. Programul pentru devize X-dev (versiunea demo cu utilizare gratuita timp de 30 de zile) cu manualul de utilizare si instructiunile de instalare. Dupa ce il evaluati, daca va hotarati sa-l cumparati, veti primi o parola definitiva (o singura data) care activeaza programul
 10. Model de documentatie tehnica pentru obtinerea certificatului de atestare tehnica a societatilor privind lucrarile de executie de drumuri, poduri si constructii aferente, emis de A.P.D.P. (In format electronic, trebuie doar completata cu datele firmei...)
 11. Model de caiet de sarcini pentru licitatii publice si selectii de oferte achizitii de produse (documentatie standard pt.elaborarea si prezentarea ofertei pentru achizitii de produse)
 12. Model de documentatie tehnica pentru obtinerea certificatului de atestare tehnica a societatilor specializate in elaborarea de studii, proiecte, în executie, consultanta în domeniul gospodaririi apelor si documentatii tehnice pentru obtinerea avizelor si a autorizatiilor de gospodarire a apelor
 13. Modele de caiete de sarcini pentru proiectare (in format electronic) - anexe la proiectele tehnice si la sectiunea III - Caiet de Sarcini din cadrul Documentatiei standard pt.elaborarea si prezentarea ofertei pentru achizitia de lucrari de constructii si instalatii
 14. Modele de Programe pentru controlul calitatii lucrarilor pe santier - anexe in cadrul proiectelor tehnice pentru lucrari de constructii si instalatii
 15. Modele de memorii tehnice pe specialitati - anexe in cadrul proiectelor tehnice faza PAC si/sau PTh, pentru lucrari de constructii si instalatii (rezistenta, arhitectura, sistematizare verticala, instalatii electrice, sanitare, incalzire, gaze, ventilatie)
 16. Retete si preturi unitare (la metru cub - mc) pentru principalele marci si clase de mortare si betoane preparate conform indicatoarelor de norme de deviz (dupa articolele CZ...)
 17. Lista de preturi unitare la zi (lista are peste 470 de pozitii) pentru cele mai frecvente categorii de lucrari de constructii si instalatii, utilizate la executia unei constructii noi sau reparatii la constructii si instalatii.

PREZENTAREA PE LARG A CONTINUTULUI COLECTIEI

devize constructiiL I N K U R I    P A R T E N E R I :
Energie solara

Deccons-Preturi materiale