Intocmire devize constructii, preturi materiale de constructie, pret deviz manopera, modele de antemasuratori, caiete de sacini
Rodev intocmire devize constructii si instalatii preturi materiale de constructii
• DEVIZE CONSTRUCTII • MODELE DEVIZE • PROGRAM DEVIZE • INTOCMIRE DEVIZE • RETETE DE BETON • PRET MANOPERA
• PRET CONSTRUCTII • PRET CHIRIE UTILAJE • PRETURI MATERIALE • DIRIGENTIE SANTIER • DATE DE CONTACT
Custom Search
InterSoft-Deviz profesional 2015


COLECTIA MODELE SI DOCUMENTATII TEHNICE PENTRU CONSTRUCTII SI INSTALATII


MODELE DEVIZE. MODELE ANTEMASURATORI. MODELE FORMULARE LICITATIE. MODEL CAIET DE SARCINI

CUPRINSUL COLECTIEI

 1. Modele de antemasuratori pentru lucrari de constructii si instalatii
 2. Indici de pret orientativi constructii civile si hidroedilitare
 3. Model de caiet de sarcini complet pentru organizarea de licitatii publice si selectii de oferte
 4. Modele de Procese Verbale pentru intocmit Cartea Constructiei
 5. Modele Formulare pentru licitatii publice achizitii lucrari constructii si instalatii in format electronic
 6. Modele Formulare pentru licitatii publice - achizitii de produse in format electronic
 7. Modele de contracte : lucrari constructii si instalatii, contract de antrepriza, comodat, prestari servicii...
 8. Modele de proiecte Faza: P.A.C. pt. obtinerea Autorizatiei de Construire
 9. Programul pentru devize X-dev (versiunea demo cu utilizare gratuita timp de 30 de zile)
 10. Model de documentatie tehnica pentru obtinerea certificatului de atestare executie de drumuri, poduri A.P.D.P.
 11. Model de caiet de sarcini pentru licitatii publice si selectii de oferte achizitii de produse
 12. Model de documentatie tehnica obtinerea certificat atestare elaborarea studii, proiecte, executie, gospodarire ape
 13. Modele de caiete de sarcini pentru proiectare (in format electronic) - anexe la proiectele tehnice
 14. Modele de Programe pentru controlul calitatii lucrarilor pe santier - anexe in cadrul proiectelor tehnice
 15. Modele de memorii tehnice pe specialitati - anexe in cadrul proiectelor tehnice faza PAC si/sau PTh
 16. Retete si preturi unitare (la metru cub) pentru principalele marci si clase de mortare si betoane
 17. Lista de preturi unitare la zi pentru cele mai frecvente categorii de lucrari de constructii

PREZENTAREA PE LARG
A CONTINUTULUI COLECTIEI

1). MODELE DE ANTEMASURATORI PENTRU LUCRARI DE CONSTRUCTII SI INSTALATII

Colectia contine peste 300 de antemasuratori pt. principalele lucrari de constructii civile noi (lucrari de terasamente, infrastructura, suprastructura, sarpante din lemn si invelitori din diferite materiale, lucrari de arhitectura), reparatii si consolidari la constructii (RK si RC), lucrari de instalatii (sanitare, termice, centrale termice, electrice interioare si exterioare) lucrari de alimentare cu apa si canalizare, camine de vizitare, precum si antemasuratori pt. lucrari de constructie a drumurilor pietruite, asfaltate, rigole pluviale, platforme betonate armate. Incadrarile folosite la intocmirea antemasuratorilor sunt cele din indicatoarele de norme de deviz seria ' 81 - '82, astfel incat majoritatea programelor de devize au integrate aceste norme. In continuare se prezinta doar cateva dintre cele mai reprezentative.
  LUCRARI DE INSTALATII SANITARE, TERMICE, ELECTRICE, VENTILATIE, GAZE
 1. INSTALATII SANITARE INTERIOARE CU TEAVA DIN POLIETILENA SI PEXAL - Antemasuratoare care cuprinde incadrarile necesare pentru executia unei instalatii sanitare interioare, amenajarea unui grup sanitar dotat cu vase de wc, rezervoare de spalare, lavoare, cada de dus, conducte de alimentare cu apa si canalizare realizate din pexal si polipropilena pentru canalizare, sifoane de pardoseala si tot ce mai trebuie pentru acest gen de lucrari.
 2. INSTALATII ELECTRICE INTERIOARE - Antemasuratoare continand toate lucrarile necesare realizarii instalatiei electrice interioare intr-o hala metalica avand S=1200 mp, pentru iluminat interior si alimentarea prizelor cu tensiunea de 220 V (tuburi de protectie, cabluri, corpuri de iluminat fluorescent in tavan casetat, corpuri de iluminat cu lampi halogene, spoturi,, prize, intrerupatoare, comutatoare, etc...)
 3. INSTALATII INTERIOARE DE INCALZIRE CU TEAVA NEAGRA DIN OTEL PENTRU INSTALATII - Contine incadrarile conform indicatorului de norme de deviz IB si IC pentru realizarea instalatiei termice cu teava neagra de instalatii cu sudura, radiatoare din fonta si accesorii pentru o cladire cu regim de inaltime Parter si suprafata de aproximativ 450 mp.
 4. INSTALATII INTERIOARE DE INCALZIRE REALIZATE CU TEAVA DIN CUPRU SI FITINGURI DIN CUPRU - Antemasuratoare care cuprinde lucrarile necesare pentru realizarea unei instalatii termice interioare cu teava si fitinguri din cupru, folosind normele existente in indicatoarele de norme de deviz seria 81-82, pentru realizarea instalatiei intr-o hala metalica inchisa si izolata, cu radiatoare tip panou din otel.
 5. MONTARE CENTRALA TERMICA CU FUNCTIONARE PE COMBUSTIBIL SOLID (LEMN - CARBUNE} - Antemasuratoare care cuprinde lucrarile necesare pentru montarea unei centrale termice cu functionare pe combustibil solid (lemne, carbune) inclusiv vas expansiune, robineti, pompe, ect ...
 6. INSTALATII TERMOENERGETICE IN CENTRALA TERMICA - Antemasuratoarea contine articolele necesare realizarii instalatiilor termoenergetice in centrala termica prevazuta cu un cazan cu functionare mixta : pe lemne si pe gaz.
 7. REPARATII ARZATOR DE 350 KW PE GAZE NATURALE - Antemasuratoarea cuprinde toate activitatile necesare demontarii in vederea efectuarii reparatiilor la un arzator cu puterea de 350 Kw care deserveste o centrala termica.
 8. REPARATII CAZAN INCALZIRE CU FUNCTIONARE PE GAZE NATURALE -Lucrari pentru desfacere, transport la atelier, reparatii capitale la cazan de incalzire de putere mare, transport inapoi si montaj, probe etc...
 9. INSTALATII ELECTRICE PENTRU ILUMINAT PUBLIC EXTERIOR CU CORPURI ILUMINAT DE LA LUXTEN - Antemasuratoarea contine incadrarile necesare pentu realizarea unei retele de iluminat public exterior cu stalpi din fibra de sticla si lampadare de la Luxten Bucuresti, in cazul de fata o retea de 30 stalpi si 1 km de cablu de energie pentru alimentarea stalpilor.
 10. RACORD ELECTRIC 110 KV DE 1,0 ML, CU TRASEU REALIZAT IN SPATIU VERDE - Cuprinde toate lucrarile necesare realizarii unui metru liniar de retea de alimentare cu energie electrica 110 kV , realizata pe traseu spatiu verde, cu strat de nisip, sapaturi, compactari.
 11. RACORD ELECTRIC 110 KV DE 1,0 ML, CU TRASEU REALIZAT IN PLATFORMA BETONATA, ALEE, TROTUAR BETON - Cuprinde toate lucrarile necesare realizarii unui metru liniar de retea de alimentare cu energie electrica 11o kv , realizata pe traseu platforma betonata, cu strat de nisip , sapaturi, compactari, etc... teava de protectie, inclusiv refacerea platformei betonate dupa pozarea conductei.
 12. INSTALATII INTERIOARE PENTRU TELEFONIE - Antemasuratoare care cuprinde lucrarile necesare realizarii cablarii pentru telefonie intr-o hala metalica cu compartimentare si tavan din rigips.
 13. INSTALATII INTERIOARE PENTRU AVERTIZARE INCENDIU - Antemasuratoare care cuprinde lucrarile necesare realizarii cablarii pentru instalatia de avertizare de incendiu, intr-o hala metalica cu compartimentare si tavan din rigips.
 14. INSTALATII INTERIOARE PT. SEMNALIZARE ANTIEFRACTIE - Antemasuratoare care cuprinde lucrarile necesare realizarii cablarii pentru instalatia de avertizare antiefractie,  intr-o hala metalica cu compartimentare si tavan din rigips, mai putin dispozitivele de semnalizare si alarma.
 15. INSTALATII INTERIOARE PT. CABLU TV - Antemasuratoare care cuprinde lucrarile necesare realizarii cablarii pentru instalatia de cablu TV,  intr-o hala metalica cu compartimentare si tavan din rigips.
 16. INSTALATII INTERIOARE PT. RETEA CALCULATOARE - Antemasuratoare care cuprinde lucrarile necesare realizarii cablarii pentru instalatia de retea calculatoare,  intr-o hala metalica cu compartimentare si tavan din rigips.
 17. INSTALATII PENTRU RACORDARE LA PRIZA DE PAMANT - Antemasuratoarea contine lucrarile necesare pentru racordarea la priza de pamant a tabloului electric general, inclusiv realizarea prizei de pamant cu electrozi din teava de otel zincat si platbanda zincata.
 18. INSTALATII ELECTRICE INTERIOARE SIMPLE PENTRU ILUMINAT SI PRIZE CLADIRE IN MEDIUL RURAL -Antemasuratoarea contine articolele necesare pentru realizarea unei instalatii electrice simple pentru iluminat si prize la o cladire situata in mediul rural, cu FY 1.5 mmp pentru iluminat si FY 2.5 pentru circuitele de priza, cu tablou electric, corpuri de iluminat fluorescente.
 19. INSTALATII PARATRAZNET PENTRU O CLADIRE - Antemasuratoarea contine articolele necesare pentru realizarea unei instalatii de paratraznet la o cladire cu suprafata de 30 mp.
 20. INSTALATIE PARATRAZNET SI PRIZA DE PAMANT CLADIRE CU SUPRAFATA DE 450 MP - Antemasuratoarea contine articolele necesare pentru realizarea unei instalatii de paratraznet la o cladire cu suprafata de 450 mp. cu regim de inaltime Parter, si a prizei de pamant aferente, in mediul rural.
 21. REPARATII CAPITALE INSTALATIE INCALZIRE CU TEAVA OTEL (NORME RPIC) - Antemasuratoarea contine articolele necesare pentru efectuarea unei reparatii capitale (demontarea si inlocuirea tevilor si a radiatoarelor) la o cladire cu suprafata de 450 mp, instalatia realizata cu teava neagra pentru instalatii.
 22. REALIZARE RACORD TERMIC CU TEAVA PREIZOLATA - Contine incadrarile necesare realizarii racordului termic exterior cu teava preizolata.
  LUCRARI HIDROEDILITARE: ALIMENTARE CU APA - CANALIZARE- BRANSAMENTE RETELE - FOSE SEPTICE
 1. CANALIZARE MENAJERA CU TEAVA PVC G DN=315 MM - Contine un model de antemasuratori pentru constructia unei canalizari menajere, cu teava din PVC tip G, si toate lucrarile necesare: Desfacere-refacere sistem rutie tip 1 (macadam), Desfacere-refacere sistem rutie tip 1 (asfalt), Lucrarile de terasamente, Montare colector, Constructii camine de vizitare, Construtii camine de rupere de panta, Baterii guri de scurgere.
 2. CANALIZARE MENAJERA CU TUBURI BETON DN=300 MM - Contine un model de antemasuratori pentru constructia unei canalizari menajere, cu tuburi din beton B Dn 300 mm si toate lucrarile necesare: Desfacere-refacere sistem rutie tip 1 (macadam),Lucrarile de terasamente, Montare colector, Constructii camine de vizitare
 3. CANALIZARE MENAJERA CU TUBURI POLIETILENA PEHD PENTRU CANALIZARI - Contine un model de antemasuratori pentru constructia unei canalizari menajere, cu teava polietilena PEHD pentru canalizari SN - M 8 si toate lucrarile necesare: Desfacere-refacere sistem rutie tip 1 (macadam), Desfacere-refacere sistem rutie tip 1 (beton), Lucrarile de terasamente,Montare colector, Constructii camine de vizitare.
 4. RETEA ALIMENTARE CU APA CU TEAVA PEHD DN 110 MM - Contine un model de antemasuratori pentru constructia unei retele de alimentare cu apa , cu teava din PEHD DN 110 mm si toate lucrarile necesare: Desfacere-refacere sistem rutie tip 1 (macadam), Subtraversare drum national, Lucrarile de terasamente, Montare conducta PEHD, Constructii camine de vane, Construtii masive de ancoraj.
 5. BRANSAMENTE LA RETELE APA SI GAZE - Capitolul contine doua antemasuratori pentru realizarea bransamentelor la retelele de alimentare cu apa si gaze naturale la sediul unui agent economic, pentru consumul propriu si alimentarea centralei termice .Bransamentul la reteaua de apa potabila ezistenta pe cealalta parte a drumului , Bransamentul la reteaua de gaze naturale existenta pe cealalta parte a drumului, Racord la reteaua de canalizare.
 6. CONSTRUCTIE FOSA SEPTICA DIN BETON ARMAT CU VOLUM DE 80 MC - Contine antemasuratoarea pentru realizarea unei fose septice cu volumul de 80 mc, realizata din beton armat , cu o adancime de 4 m si dimensiunile in plan LxB = 5.0x4.0m .Sunt cuprinse toate lucrarile necesare realizarii fosei septice.
 7. CONSTRUCTIE DREN CAPTARE APA REALIZAT CU TUBURI BETON RIFLATE PENTRU DRENURI - Antemasuratoarea contine lucrarile necesare realizarii unui dren pentru captarea apei in cadrul unui sistem de alimentare cu apa la sate, realizat cu tuburi din beton.
 8. CONSTRUCTIE REZERVOR APA POTABILA, DIN BETON CU VOLUM 50 MC - Antemasuratoarea cuprinde incadrarile pentru realizarea unui rezervor din beton cu volum de 50 mc cu termoizolatia si hidroizolatia aferente.
 9. INSTALATII HIDRAULICE LA REZERVOR DIN BETON CU VOLUM DE 50 MC - Cuprinde incadrarile si cantitatile de lucrari necesare realizarii instalatiilor hidraulice pentru rezervorul cu volum de 50 mc a carui antemasuratoare de rezistenta s-a prezentat mai sus..
 10. CONSTRUCTII SANTURI PLUVIALE - Lucrari necesare pentru realizarea santurilor de garda simple pentru preluarea apelor pluviale.
 11. ALIMENTARE CU APA CU TEAVA PEHD DN 110 ML, L=1.0ML, REALIZATA PE TRASEU SPATIU VERDE - Cuprinde toate lucrarile necesare realizarii unui metru liniar de retea de alimentare cu apa cu teava PEHD avand Dn=110 mm , realizata in spatiul verde, cu strat de nisip , sapaturi, compactari.
 12. ALIMENTARE CU APA CU TEAVA PEHD DN 110 ML, L=1.0ML, REALIZATA PE TRASEU PLATFORMA DE BETON - Cuprinde toate lucrarile necesare realizarii unui metru liniar de retea de alimentare cu apa cu teava PEHD avand Dn=110 mm , realizata pe traseu platforma betonata, cu strat de nisip , sapaturi, compactari, etc... inclusiv refacerea platformei betonate dupa pozarea conductei.
 13. RETEA APA PEHD DN 110 MM PENTRU ALIMENTAREA UNOR HIDRANTI DE INCENDIU EXTERIORI DIN FONTA - Cuprinde toate lucrarile necesare pentru realizarea unei retele exterioare pentru alimentarea cu apa a unor hidranti de incendiu, in curtea unei institurii, reteaua fiind realizata din teava PEHD cu D=110 mm cu toate fitingurile aferente din polietilena de inalta densitate.
 14. CONSTRUCTIE FOSA SEPTICA DIN BETON ARMAT CU VOLUM DE 30 MC - Contine antemasuratoarea pentru realizarea unei fose septice cu volumul de 30 mc, realizata din beton armat , cu o adancime de 3.50 m si dimensiunile in plan LxB = 3.5 X 2.5m .Sunt cuprinse toate lucrarile necesare realizarii fosei septice.
 15. LUCRARI DE EXECUTIE PUT FORAT ADANCIME 12 ML PENTRU ALIMENTARE CU APA - Antemasuratoare ce contine lucrarile necesare pentru realizarea unui put forat, tubarea, executia filtrului, pomparile de proba si desnisipare, echiparea cu pompa submersibila.
 16. LUCRARI INSTALATII HIDRAULICE PUT FORAT - Contine lucrarile necesare realizarii instalatiei hidraulice pentru putul forat de 12 m adancime prezentat mai sus.
  ANTEMASURATORI : PLATFORME EXTERIOARE BETONATE SIMPLE SAU ARMATE - ALEI PIETONALE ASFALTATE
 1. CONSTRUCTIE ALEI PIETONALE DIN BETON - Antemasuratoarea contine incadrarile necesare pentru realizarea de alei pietonale din beton pe un strat de 15 cm din balast cilindrat, prevazute cu borduri prefacbricate din beton.
 2. STRUCTURA DRUMURI DIN BETON RUTIER BC22.5 - Antemasuratoarea contine incadrarile necesare pentru realizarea structurii drumurilor din beton rutier Bc22,5, pe un strat din balast cilindrat, prevazute cu borduri prefacbricate din beton.
 3. CONSTRUCTIE PLATFORMA EXTERIOARA BETONATA ARMATA - Antemasuratoarea contine incadrarile necesare pentru realizarea structurii unei platforme din beton rutier Bc 22,5 armata cu plasa sudata, pe un strat din balast cilindrat, prevazute cu borduri prefacbricate din beton cu suprafatade 360 mp.
 4. CONSTRUCTIE PLATFORMA EXTERIOARA BETONATA ARMATA SI PAVATA CU PAVELE RUTIERE - Antemasuratoarea contine incadrarile necesare pentru realizarea structurii unei platforme din beton rutier Bc 22,5 armata cu plasa sudata, pe un strat din balast cilindrat, peste care se monteaza pavele din beton de 8 cm grosime si borduri prefacbricate din beton cu suprafatade 1000 mp.
  ANTEMASURATORI PENTRU IMPREJMUIRI CU GARD DE DIFERITE TIPURI: LEMN / METALIC / BALUSTRADA / ZIDARIE
 1. IMPREJMUIRE REALIZATA DIN ZIDARIE DE CARAMIDA INTRE STALPI DIN BETON ARMAT - Antemasuratoarea cuprinde lucrarile necesare pentru realizarea unei imprejmuiri cu un gard realizat din zidarie de caramida de 25 cm latime pe o fundatie din beton si stalpi din beton armat cu inaltimea de 2 m.
 2. IMPREJMUIRE REALIZATA DIN PANOURI BORDURATE ZINCATE TIP BUZAU 2.0X2.50m SI STALPI DIN METAL - Antemasuratoarea cuprinde lucrarile necesare pentru realizarea unei imprejmuiri cu un gard realizat cu panouri bordurate din sarma zincata tip Buzau cu dimensiunile 2.00x2.50 pe stalpi metalici incastrati in fundatii be beton in lungime de 500 ml.
 3. IMPREJMUIRE CU GARD REALIZAT DIN PANOURI DE TABLA CUTATA ZINCATA SI STALPI METALICI H=2M - Antemasuratoarea cuprinde lucrarile necesare pentru realizarea unei imprejmuiri cu un gard realizat din panouri din tabala cutata zincata montate pe un soclu fundatie din beton armat de 30 cm grosime si 40 cm inaltime, pe stalpi metalici incastrati in fundatii de beton.
 4. IMPREJMUIRE REALIZATA CU GARD DIN PANOURI PREFABRICATE DIN BETON CU STALPI SI FUNDATII PREFABRICATE - Antemasuratoarea cuprinde lucrarile necesare pentru realizarea unei imprejmuiri cu un gard realizat din panouri prefabricate din beton montate pe stalpi prefabricati din beton cu fundatii prefabricate.
 5. IMPREJMUIRE REALIZATA CU BALUSTRADA METALICA MODEL PROFILATA DIN TEAVA DREPTUNGHIULARA - Antemasuratoarea cuprinde lucrarile necesare pentru realizarea unei imprejmuiri cu un gard realizat din balustrada metalica cu teava dreptunghiulara model, confectie metalica cu sudura, grunduita si vopsita in lungime de 300 ml.
 6. IMPREJMUIRE REALIZATA DIN SARMA GHIMPATA PE BULUMACI DE LEMN - Antemasuratoarea cuprinde lucrarile necesare pentru realizarea unei imprejmuiri cu un gard realizat din sarma ghimpata la trei randuri, fixata pe bulumaci din lemn de foioase.
 7. IMPREJMUIRE LEMN REALIZATA DIN SCANDURI PROFILATE PE STALPI METALICI - Antemasuratoarea cuprinde lucrarile necesare pentru realizarea unei imprejmuiri cu un gard realizat din scanduri de lemn, prinse cu suruburi si piulite pe stalpi si pane din teava dreptunghiulara, pe un soclu din betan de 35 cm latime si 40 cm inaltime.
 8. IMPREJMUIRE DIN PLASA SUDATA PE RAME OTEL BETON SI STALPI METALICI - Antemasuratoarea cuprinde lucrarile necesare pentru realizarea unei imprejmuiri cu un gard realizat din plasa sudata fixata pe panouri din otel beton PC si stalpi metalici din teava de otel D=80 mm, cu inaltimea de 2.0 m.
  ANTEMASURATORI LUCRARI DE CONSTRUCTII
 1. INFRASTRUCTURA SI SUPRASTRUCTURA CLADIRE PARTER CU Sc = 350 MP - Antemasuratoarea contine lucrarile necesare realizarii infrastructurii si a suprastructurii unei cladiri in mediul rural : terasamente, turnarea betonului simplu in fundatii, turnarea betonului armat in centuri, stalpi si grinzi. Suprafata constructiei este de 350 mp iar regimul de inaltime Parter.
 2. LUCRARI DE ARHITECTURA CLADIRE PARTER CU Sc = 350 MP - Antemasuratoarea contine lucrarile necesare realizarii arhitecturii unei cladiri in mediul rural : zidarie, tencuieli, gleturi, zugraveli, vopsitorii, usi, ferestre, finisaje interioare, sobe teracota. Suprafata constructiei este de 350 mp iar regimul de inaltime Parter.
 3. SARPANTA SI INVELITOARE CLADIRE PARTER CU Sc = 350 MP - Antemasuratoarea contine lucrarile necesare realizarii sarpantei si a invelitorii din tigla a unei cladiri in mediul rural. Suprafata constructiei este de 350 mp iar regimul de inaltime Parter.
 4. ANTEMASURATOARE PENTRU FOSA SI GRUP SANITAR - Antemasuratoarea contine lucrarile necesare realizarii unei fose septice cuplata cu un grup sanitar cu 4 cabinepe langa o cladirire social-culturala amplasata in mediul rural. Suprafata constructiei este de 32 mp.
 5. LUCRARI DE REABILITARE SCOALA IN MEDIUL RURAL - Un numar de 16 antemasuratori care contin lucrarile necesare pentru inlocuire tamplarie exterioara si interioara cu tamplarie din aluminiu si PVC cu geamuri termopan, executia termosistemului exterior si a izolatiei in pod cu saltele de vata minerala, toate lucrarile de finisaje interioare si exterioare.
 6. LUCRARI SARPANTA LEMN SI INVELITOARE TABLA TIP TIGLA LA UN CAMIN DE ELEVI - La un camin tip bloc P+4 care are terasa cu probleme (infiltratii si pierderi de caldura) se executa o sarpanta din lemn ecarisat si invelitoare din tabla tip tigla vopsita anticoroziv, cu lucarne, si sistem de jgheaburi si burlane.
 7. LUCRARI CONSTRUCTIE GRUPURI SANITARE SI FOSA SEPTICA LA O SCOALA DIN MEDIUL RURAL - Contine un set de 4 antemasuratori pentru lucrarile de constructii infrastructura suprastructura, arhitectura si instalatii sanitare si electrice.
 8. CONSTRUCTIE CLADIRE ANEXA GRUPURI SANITARE , CLADIRE CENTRALA TERMICA, INSTALATII TERMOENERGETICE IN CT, INSTALATII INTERIOARE DE INCALZIRE LA SCOALA CU 3 CORPURI DE CLADIRE IN MEDIUL RURAL - Contine un set de 19 antemasuratori cu toate lucrarile de constructii necesare pt executie cladire grupuri sanitare 10 cabine racordate la fosa septica in mediul rural, cladire centrala termica pe gaze naturale si instalatiile interioare in CT si pentru incalzire scoala, instalatii de gaze, electrice, sanitare.
 9. LUCRARI CONSTRUCTIE GRADINITA IN MEDIUL RURAL, CU GRUPURI SANITARE SI FOSA SEPTICA, CENTRALA TERMICA PE LEMNE - Contine un set de 12 antemasuratori cu toate lucrarile necesare pentru terasamente, infrastructura, suprastructura, arhitectura, sarpanta si invelitoare, centrala termica si toate instalatiile necesare , fosa septica, etc. (investitie moderna, termosistem, termopane, parchet , invelitoare tabla tip tigla, instalatie incalzire radiatoare otel, cazan pe lemne, Sc=cca. 500 mp, parter).
 10. LUCRARI DE CONSTRUCTIE O HALA CU PROFILE METALICE ROMANESTI (PROFILE U SI I) SI ACOPERIS SI INCHIDERI DIN PANOURI TERMOIZOLANTE SANDWICH CU SPUMA POLIURETANICA - Set de 4 antemasuratori cu toate lucrarile necesare pentru constructie si finisaje hala cu suprafata de cca. 350 mp si compartimentari interioare cu pereti din rigips.
 11. LUCRARI DE CONSTRUCTII BLOC DE LOCUINTE P+4 CU DOUA TRONSOANE: REZISTENTA SI ARHITECTURA - Contine 4 antemasuratori cu lucrarile necesare executiei unui bloc de locuinte cu doua tronsoane , pentru toate lucrarile de rezistenta si arhitectura, fara instalatii.
 12. LUCRARI DE CONSTRUCTIE VILA CU FINISAJE DEOSEBITE 160 MP - Toate lucrarile necesare pentru executia unei vile de 160 mp cu finisaje deosebite.
 13. LUCRARI DE CONSTRUCTIE STRUCTURA BETON ARMAT CADRE BLOC P+5 - Set de 6 masuratori - toate lucrarile de terasamente, infrastructura, suprastructura, cadre beton armat P+5, imprejmuire si sistematizare verticala.
 14. FOLOSINTE GENERALE LA O SCOALA NOUA - Set de 7 antemasuratori pentru folosinte generale la o scoala noua : apa, canal, bransament gaze, centrala termica.
 15. CONSTRUCTIE SCOALA 1100 MP , P+1 - Set de 15 antemasuratori pentru constructie scoala P+1 1100 mp, inclusiv instalatii si centrala termica.
 16. REABILITARE TERMICA GRADINITA - Antemasuratori pentru lucrari de realizare termosistem fatade, izolatie pardoseli cu polistiren extrudat si izolatie in pod cu saltele vata minerala 15-20 cm grosime si podina circulabila din dulapi de lemn.
 17. HIDROIZOLATII CU MEMBRANE BITUMINOASE ARDEZIE SI TERMOIZOLATII CU POLISTIREN LA TERASE - Reparatii la terase 7 antemasuratori : desfacere hidroizolatie veche cu carton si refacere hidroizolatie cu membrane bituminoase cu strat ardezie in 3 straturi, peste termoizolatie din polistiren expandat de 10 cm grosime, lipit cu bitum, refacere tencuieli si glaf tabla zn la atic.
 18. INLOCUIRE TAMPLARIE DIN LEMN CU TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU CU GEAMURI TERMOPAN LA CLADIRE SCOALA - Masuratori necesare pentru lucrari inlocuire tamplarie exterioara si interioara la o scoala ccc. 800 mp tamplarie aluminiu si PVC cu geamuri termopan.
  LUCRARI PENTRU DRUMURI BALAST/PIATRA SPARTA/ ASFALT, PODURI DIN BETON ARMAT, COLOANE FORATE, PODETE CU TUBURI ARMATE DIN BETON , PUNTI PIETONALE, LUCRARI REFACERE ALBII, PROTECTIA MEDIULUI - PESTE 50 DE ANTEMASURATORI
 1. LUCRARI EXECUTIE COLOANE FORATE D=1000 MM SI ADANCIME H=6...9 M
 2. LUCRARI EXECUTIE ELEVATIE CULEI PENTRU POD DIN BETON ARMAT
 3. LUCRARI DE SUPRASTRUCTURA POD BETON ARMAT
 4. CALE SI PARAPET PENTRU POD BETON ARMAT
 5. EXECUTIE RAMPE DE ACCES LA POD B.A.
 6. PROTECTIE ALBIE ZONA POD
 7. PODETE TUBULARE DIAMETRUL 1M SI LUNGIMI INTRE 6 ML SI 15 ML - 8 ANTEMASURATORI
 8. LUCRARI PODET DALAT CU LUNGIME L=11,5 ML
 9. CONSOLIDARI CANALE MARGINALE
 10. PUNTE PIETONALA
 11. LUCRARI EXECUTIE BARAJ LOCAL DIN BETON
 12. LUCRARI EXECUTIE BARAJ LOCAL DIN PAMANT
 13. LUCRARI MODERNIZARE DRUM - INFRASTRUCTURA, SUPRASTRUCTURA, PODETE, SANTURI,
 14. PODETE TUBULARE CU TUBURI BETON ARMAT DN 500 MM
 15. AMENAJARE DRUM BALAST - INFRASTRUCTURA, PODETE, SANTURI, LUCRARI PROTECTIA MEDIULUI
 16. INTRETINERE DRUMURI BALAST SI PIATRA SPARTA 400 MC/KM


2). INDICI DE PRET ORIENTATIVI PT.CATEVA LUCRARI DE CONSTRUCTII CIVILE SI HIDROEDILITARE

UTILI PENTRU INGINERI PROIECTANTI, ARHITECTI, INGINERI CONSTRUCTORI, DIRIGINTI DE SANTIER

Indicii de pret sunt intocmiti pe baza de deviz analitic cu preturi la zi. Fiecare indice are in spate un deviz analitic care include toate operatiile necesare realizarii UM specificata. Intretinerea valorii indicilor, se efectueaza prin rulajul trimestrial al devizelor analitice. La rularea acestora, s-au luat in consideratie urmatoarele cheltuieli: Cheltuieli indirecte 12,5%, profit 6,5%, tarif ora de manopera 8,5 RON/h, transporturile auto la 4,5 RON/km. Cu acesti indici se poate calcula rapid valoarea de executie a constructiilor si se pot face evaluari in cadrul studiilor de prefezabilitate si al studiilor de fezabilitate .


De exemplu, pentru o casa se cunosc volumele de beton in fundatie, elevatie, pardoseli, stalpi, placi, grinzi, centuri etc.. - se vor folosi indicii de turnare a betonului , care includ in devizele aferente lucrarile de preparare a betonului si turnarii lui, confectionarea armaturilor necesare, montarea armaturilor, cofrajele, sprijinirile pentru placi si grinzi, etc... transporturi manuale si auto. La fel ceilalti indici pentru tencuieli, gleturi etc... In acest fel se elimina munca pentru intocmirea unui deviz si se folosesc indicii de pret / UM care dau o valoare aproximativa a lucrarilor in timp foarte scurt.


Cum pot fi folositi acesti indici ? Exemplu: daca la o cladire stim ca avem 65 mc de beton armat de turnat in grinzi si stalpi, cunoscand valoarea unui mc turnat in structuri, se inmulteste cu cantitatea de 65 mc si se obtine valoarea totala aproximativa.

INDICI DE PRET PENTRU LUCRARI DE DESFACERI SI DEMOLARI LA CONSTRUCTII

Demolari si desfaceri elemente de constructii, beton, zidarii, tencuieli, demontari utilaje

preturi demolare beton preturi demolare constructii preturi demontare utilaje

INDICI DE PRET LUCRARI DE CONSTRUCTII NOI

Rezistenta, zidarie, invelitori, constructii si confectii metalice

pret turnare beton armat si zidarie caramida pret hale metalice industriale

INDICI DE PRET LUCRARI DE IZOLATII

Izolatii anticorozive la conducte si rezervoare, izolatii fundatii si terase, izolatii guri de scurgere, termoizolatii conducteINDICI DE PRET LUCRARI DE TERASAMENTE PENTRU DRUMURI

Sapaturi mecanice, sapaturi manuale, umpluturi, compactari

preturi terasamente drumuri balast si piatra sparta

INDICI DE PRET TERASAMENTE LUCRARI ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE cu DN = 300 - 1600 mm

Lucrari de terasamente decoperta acoperta conducte alimentare cu apa si canalizare in spatii verzi, drumuri de pamant sau balast desfacere-refacere trotuare si pavaje cu recuperare materialeINDICI DE PRET TERASAMENTE CONSTRUCTII

Lucrari de sapatura la constructii, executie perna de balast, perna de pamant stabilizat si perna de balast stabilizat, umpluturi compactate si necompactateINDICI DE PRET LUCRARI DE SAPATURA TRANSEE SI FORAJE ORIZONTALE PENTRU RETELE DE ALIMENTARE CU APA

Lucrari de sapatura transee pana la 2 metri adancime si peste 2 metri, pat de pozare balast, nisip, executie foraje orizontaleINDICI DE PRET EXECUTIE SAPATURA TRANSEE PENTRU RETELE DE CANALIZARE

Lucrari de sapatura trasnee canalizare pana la 3 metri adancime si peste 3 metri, pat de pozare material granular si executie foraje orizontale3). MODEL DE CAIET DE SARCINI PENTRU LICITATII PUBLICE SI SELECTII DE OFERTE PT.ACHIZITIA DE LUCRARI DE CONSTRUCTII SI INSTALATII

(DOCUMENTATIE STANDARD PENTRU ELABORAREA SI PREZENTARE OFERTEI PENTRU ACHIZITIA PUBLICA DE LUCRARI)

Colectia contine in format electronic, un model de documentatie standard, documentatie care este utila pentru cei care doresc sa organizeze si sa desfasoare o licitatie publica sau o selectie de oferte, conform legislatiei in vigoare si care este usor de completat si adaptat de fiecare data cand se doreste intocmirea unei astfel de documentatii.

Modelul de documentatie contine toate cele cinci sectiuni, conform OUG.34/2006 cu toate completarile si modificarile ulterioare si anume:

 • Foaie de capat
 • Borderoul documentatiei
 • Invitatia de participare (pentru cererea de oferta)
 • Sectiunea I - Informatii pentru ofertanti
 • Sectiunea II - Fisa de date a achizitiei
 • Sectiunea III - Caiet de sarcini
 • Sectiunea IV - Formulare pentru licitatie
 • Sectiunea V - Contract cadru pentru executie lucrari

Precizari:

 1. La Sectiunea II-Fisa de date a achizitiei, se prezinta doua modele de Fisa de date a achizitiei, una pentru o selectie de oferta (la care se cer mai putine detalii decat la o licitatie publica) si un alt model de Fisa de date a achizitiei intocmita pentru o licitatie publica la care cerintele sunt conform legislatiei, adica se cer cam toate documentele, atat pentru calificarea ofertantilor cat si pentru oferta tehnica si financiara.
 2. La sectiunea III - Caiet de sarcini - se prezinta un cuprins cu ceea ce trebuie sa contina sectiunea respectiva, urmand ca fiecare beneficiar sa completeze acest capitol cu documentele specifice fiecarei lucrari in parte, adica antemasuratorile pentru lucrarile de constructii sau instalatii, Listele cu cantitatile de lucrari fara valori pentru ofertanti, extrasele de resurse fara valori adica: material, manopera, utilaje si transporturi (conform devizelorde lucrari) , eventual un memoriu justificativ cu descrierea lucrarilor pentru care se organizeaza licitatia publica sau cererea de oferta si daca este cazul - cateva planse semnificative pentru ofertanti.


4). MODELE DE PROCESE VERBALE IN FORMAT ELECTRONIC

utile in cadrul firmelor cu profil de constructii si instalatii pentru constructii

- colectia contine toate formularele de procese verbale de mai jos:

 • proces-verbal pentru lucrari speciale
 • proces-verbal de trasare a lucrarilor
 • proces-verbal lucrari ce devin ascunse
 • proces-verbal de verificare a aspectului betonului dupa decofrare si pozitionare goluri tehnologice si de instalatie
 • instiintare de incepere a executarii lucrarilor
 • proces-verbal privind executia sudurilor
 • condica de betoane
 • proces-verbal receptie calitativa
 • proces-verbal de primire a amplasamentului si a bornelor de reper
 • proces-verbal instalatii electrice
 • proces-verbal de control a lucrarilor in faze determinante
 • proces-verbal de receptie la terminarea lucrarilor
 • proces-verbal de deschidere a energiei electrice
 • proces-verbal de incepere a lucrarilor...
 • proces-verbal probe pentru instalatii termice
 • proces-verbal de receptie tehnica la instalatiile de gaze
 • raport de neconformitate

5). FORMULARE LICITATII PUBLICE ACHIZITII LUCRARI - IN FORMAT ELECTRONIC

Modele de formulare tipizate in format electronic, pentru intocmirea documentatiei de licitatie publica sau selectie de oferta, conform legislatiei pentru atribuirea contractelor de lucrari adaptate conform O.U.G. nr.34/2006

- colectia contine toate formularele de mai jos:

 • Formularul 1A-Scrisoare de interes licitatii publice
 • Formularul 1B-Scrisoare de interes cerere de oferta
 • Scrisoare de inaintare
 • Borderoul documentatiei
 • Formularul de oferta
 • Anexa la formularul de oferta
 • Scrisoare de garantie bancara
 • Scrisoare de gantie bancara de buna executie
 • Formularul B1-Declaratie privind eligibilitatea
 • Formularul B2-Informatii generale
 • Formular Experienta similara
 • Formular B7-Obligatii contractuale in desfasurare
 • Declaratie privind asigurarea cu personal de specialitate
 • Declaratie privind numarul mediu de salariati in ultimele 12 luni
 • Informatii privind situatia financiara
 • Formularul C2 - Centralizatorul financiar al investitiei
 • Formularul C3 - Centralizatorul financiar al obiectelor
 • Formularul C5 - Lista cu cantitatile de lucrari - Devizul oferta
 • Formularul C6 - Lista cuprinzand consumurile cu manopera
 • Formularul C7 - Lista cuprinzand consumurile de resurse materiale
 • Formularul C8 - Lista cuprinzand consumurile de utilaje
 • Formularul C9 - Lista cuprinzand consumurile de transporturi
 • Formular pentru intocmire antemasuratoare
 • Formular  pentru Recomandare Inspectoratul de Stat in Constructii
 • Formular M8-Asigurarea tehnica propusa pentru executia investitiei
 • Formular imputernicire participare la licitatie
 • Formular pentru urmarirea productiei
 • Formular pentru borderoul productiei facturate
 • Model de Ordin pentru inceperea executiei lucrarilor
 • Model formular declaratie pe proprie raspundere privind neimplicarea in acte ilegale, coruptie, fraude, spalare de bani etc...
 • Model de formular privind incadrarea in categoria intreprinderilor mici si mijlocii IMM in vederea reducerii taxelor

6). FORMULARE LICITATII PUBLICE ACHIZITII PRODUSE - IN FORMAT ELECTRONIC

Modele de formulare tipizate in format electronic, pentru intocmirea documentatiei de licitatie publica sau selectie de oferta, conform legislatiei pentru atribuirea contractelor de furnizare produse

 • Scrisoare de inaintare a ofertei
 • Formularul de oferta
 • Declaratie privind eligibilitatea
 • Informatii generale ofertant
 • Formular Experienta similara
 • Formular autorizare pentru furnizori de produse
 • Grafic de livrare a produselor
 • Contract tip de furnizare a produselor

7). MODELE DE CONTRACTE IN FORMAT ELECTRONIC

Cateva modele de contracte, utile in cadrul firmelor cu profil de constructii si instalatii pentru constructii

 • Model de contract de executie lucrari de constructii si instalatii aferente
 • Model de contract prestari de servicii
 • Model de contract de antrepriza - lucrari de constructii
 • Model contract colectiv de munca
 • Model de contract de consultanta
 • Model de contract de sponsorizare
 • Model de contract individual de munca
 • Model de contract de comodat
 • Model de protocol - anexa la contractul de executie lucrari privind masurile de protectia muncii si PSI

8). MODELE DE PROIECTE (FAZA P.A.C.) PENTRU OBTINEREA AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE

Colectia de proiecte pt. obtinerea Autorizatiei de Construire (Faza PAC) in format electronic, serveste drept model pt. intocmirea unor viitoare proiecte, fiind usor de modificat si adaptat de catre proiectanti sau persoane cu mai putina experienta in proiectare, prin folosirea memoriilor de specialitate existente si adaptarea acestora la situatia solicitata, prin folosirea elementelor de detalii tehnice utilizate in cadrul proiectului, borderourile de piese scrise si desenate, continutul proiectelor si modul de prezentare. Toate proiectele au fost verificate de verificatori atestati si arhitecti si s-au obtinut Autorizatiile de Construire, lucrarile fiind deja executate.

Colectia de proiecte faza P.A.C. (D.T.A.C.) pentru obtinerea Autorizatiei de Construire contine:

 • model de proiect faza PAC pentru construire locuinta particulara cu regim de inaltime parter + mansarda
 • model de proiect faza PAC pentru construirea unei hale pentru depozitarea fructelor si legumelor in cadrul unei ferme de profil
 • model de proiect faza PAC pentru construirea unui balcon sub balcoane existente in cadrul unui bloc de locuinte
 • model de proiect faza PAC pentru construirea unei rampe de acces a persoanelor cu handicap la diverse institutii publice sau private
 • model de proiect faza PAC pentru refacerea fatadelor la un bloc de locuinte, care se poate folosi si ca model pentru executia de termosistem de fatada la orice bloc de locuinte
 • model de proiect faza PAC pentru construirea unei sarpante din lemn cu invelitoare din tabla zincata la un imobil P+1
NOTA:
 1. Colectia contine si un proiect faza P.A.C. pentru obtinerea autorizatiei de construire (D.T.A.C. - documentatie tehnica pentru autorizare, care este prezentat detaliat pe site-ul www.preturi-constructii-case.ro.
  Proiectul contine toate piesele scrise si desenate conform Ordinului nr. 119/2009 si O.U.G. nr. 214/2008. Borderoul acestui proiect, cu toate piesele scrise si desenate se poate vedea aici : Borderou piese scrise si desenate proiect de autorizare
 2. Acest proiect este complet si este de real folos pentru inginerii proiectanti incepatori care doresc sa-l foloseasca drept model de studiu, dar si pentru cei carora le-a placut modelul de casa si care doresc sa obtina autorizatia de construire si mai apoi sa-l construiasca exact asa cum este, fara sa aduca nici o modificare. In acest sens trebuie doar sa-l listeze pe o imprimanta si apoi sa se descurce ca sa-l verifice la un inginer verificator de proiecte si la un arhitct. (O viza la un arhitect ajunge circa 100 euro, iar o verificare la un inginer verificator de proiecte circa 50-75 euro).
 3. Cu acest proiect, mai trebuie doar intocmit un studiu geotehnic (150 euro si 4-5 zile) si o ridicare topografica a parcelei de teren pentru planul topo scara 1:200 cu curbe de nivel (cca. 180-200 euro/1000mp si 3-4 zile cu taxa de urgenta pentru vizare rapida la cadastru) in cazul in care aceasta ridicare topo nu exista deja intocmita cu ocazia cumpararii terenului.
 4. De asemenea, acest proiect are si o subvarianta, rezultata din recompartimentarea interioara si dispunerea in alt mod al camerelor de la parter si mansarda, astfel incat se poate alege fie varianta de baza, fie subvarianta
 5. Valoarea de intocmire a unui astfel de proiect pentru autorizare (P.A.C. - D.T.A.C.) este de circa 1000 euro. Pentru beneficiari din judetul Iasi sau din judetele invecinate, care aleg sa construiasca aceasta casa cu firma noastra) acordam acest proiect GRATUIT si gata verificat de catre inginer verificator si arhitect si acordam consultanta pentru intocmirea studiului geotehnic , ridicare topo, intocmire documentatii pentru obtinerea avizelor din certificatul de urbanism.

 6. 9). PROGRAMUL PENTRU INTOCMIREA DEVIZELOR X-DEV

  Aceasta colectie contine si kitul de instalare al programului pentru devize X-dev (versiunea demonstrativa pentru evaluare) + manualul de utilizare + instructiunile de instalare + un exemplu complet de intocmire a unui deviz. Pretul pt. o licenta = 900 RON inclusiv TVA.
  Dupa achitarea licentei NU MAI ESTE NEVOIE DE ALTE COSTURI SUPLIMENTARE, NU ESTE NEVOIE DE ABONAMENT, NU TREBUIE SA LUATI PAROLA LUNAR (Parola de activare dupa efectuarea platii este definitiva.)

  Programul pentru devize versiunea demo din colectie poate fi folosit 30 zile gratuit, pentru evaluare in vederea achizitionarii, avand posibilitatea de a utiliza gratuit programul pentru generarea unor devize analitice, inclusiv extrasele de materiale, manopera, utilaje si transport .
  Detalii suplimentare  10). MODEL DE DOCUMENTATIE TEHNICA PENTRU OBTINEREA CERTIFICATULUI DE ATESTARE TEHNICA EMIS DE A.P.D.P.

  privind lucrarile de EXECUTIE de drumuri, poduri si constructii aferente (in format electronic, trebuie doar completata cu datele firmei)

  BORDEROUL DOCUMENTATIEI

  1. Foaie de capat
  2. Borderou
  3. Anexa nr. 1 – Informatii generale
  4. *. Statutul societatii
  5. *. Certificatul de inregistrare al societatii emis de Oficiul Registrului Comertului
  6. Anexa nr. 2a – Informatii privind experienta solicitantului
  7. Proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor
  8. Recomandare pentru lucrarile executate
  9. Anexa nr. 2b – informatiile privind categoriile de lucrari
  10. Anexa nr. 3a – Informatii privind asigurarea cu personal de specialitate
  11. Anexa nr. 3b – Curriculum Vitae personal
  12. Anexa nr. 3c – Informatii privind asigurarea calitatii
  13. *.Contract cu un laborator (daca este cazul)
  14. *.Lista incercarilor autorizate
  15. *.Autorizare laborator
  16. *.Contract de colaborare cu RTEA (daca este cazul)
  17. *.Contract de colaborare cu RAQ (daca este cazul)
  18. *.Contract cadru cu o terta firma, pentru inchirierea unor utilaje (daca este cazul).
  19. *.Copie chitanta plata taxa de atestare.

  NOTA :

  1. Pozitiile marcate cu *) trebuie adaugate de firma care doreste obtinerea certificatului (acolo unde este cazul), celelalte documente se adapteaza si se completeaza cu datele solicitate. Continutul este in format electronic, se poate modifica direct in calculator.
  2. Taxa de emitere a certificatului este de 500 Euro iar reinnoirea din 2 in 2 ani a certificatului costa 250 Euro (toate fara TVA).

  11). MODEL DE CAIET DE SARCINI PENTRU LICITATII PUBLICE SI SELECTII DE OFERTE PENTRU ACHIZITII DE PRODUSE

  (DOCUMENTATIE STANDARD PENTRU ELABORAREA SI PREZENTAREA OFERTEI PENTRU ACHIZITIA PUBLICA DE PRODUSE)

  Colectia contine in format electronic, un model de documentatie standard, documentatie care este utila pentru cei care doresc sa organizeze si sa desfasoare o licitatie publica sau o selectie de oferte pentru achizitia de produse, conform legislatiei in vigoare si care este usor de completat si adaptat de fiecare data cand se doreste intocmirea unei astfel de documentatii. Modelul de documentatie contine toate cele cinci sectiuni, conform OUG.34/2006 cu toate completarile si modificarile ulterioare :

  • Foaie de capat
  • Borderoul documentatiei
  • Invitatia de participare (pentru cererea de oferta)
  • Sectiunea I - Informatii pentru ofertanti
  • Sectiunea II - Fisa de date a achizitiei
  • Sectiunea III - Caiet de sarcini
  • Sectiunea IV - Formulare pentru licitatie
  • Sectiunea V - Contract cadru pentru furnizare de produse

  Precizari:

  1. La sectiunea III - Caiet de sarcini - se prezinta un cuprins cu ceea ce trebuie sa contina sectiunea respectiva, urmand ca fiecare beneficiar sa completeze acest capitol cu documentele specifice fiecarei achizitii in parte, adica fisele tehnice pentru fiecare produs in parte, agrementele tehnice, certificatele de provenienta (dupa caz) , eventual un memoriu justificativ cu descrierea amanuntita a oricaror alte caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca produsele ce se doresc a se achizitiona, iar pentru produse complexe prefabricate se pot anexa schite continand detalii tehnice etc....

  12).MODEL DE DOCUMENTATIE TEHNICA PENTRU OBTINEREA CERTIFICATULUI DE ATESTARE TEHNICA EMIS DE MINISTERUL MEDIULUI SI GOSPODARIRII APELOR

  privind elaborarea de studii, proiecte, în executie, consultanta în domeniul gospodaririi apelor si documentatii tehnice pentru obtinerea avizelor si a autorizatiilor de gospodarire a apelor.

  BORDEROUL DOCUMENTATIEI
  1. Cerere pentru obtinerea certificarii
  2. Borderoul de piese scrise
  3. Memoriul de prezentare a activitatii
  4. Lista cuprinzand personalul atestat de Ministerul Transporturilor,Constructiilor si Turismului pentru domeniul solicitat.
  5. *.Copie dupa statutul societatii
  6. *.Copie certificatul de inmatriculare la Registrul Comertului
  7. *.Copie Codul Fiscal
  8. Lista cuprinzand personalul de specialitate angajat insotite de CV-uri
  9. Lista cuprinzand utilajele si aparatura de calcul din dotare
  10. Recomandari de la beneficiarii lucrarilor executate in domeniul solicitat
  NOTA
  • Pozitiile marcate cu *) trebuie adaugate de firma care doreste obtinerea certificatului (acolo unde este cazul)
  • Celelalte documente doar se completeaza cu datele solicitate
  • Continutul este in format electronic, se poate modifica direct in calculator

  13). MODELE DE CAIETE DE SARCINI PT. PROIECTARE

  anexe la proiectele tehnice precum si la Sectiunea III din cadrul Documentatiei standard pt.elaborarea si prezentarea ofertei pentru achizitia publica de lucrari de constructii si instalatii

  Modele de caiet de sarcini in format electronic, pt. proiectare, parti componente ale proiectelor tehnice de specialitate pt.lucrari de constructii si instalatii. Acestea sunt usor de modificat si adaptat de catre proiectanti, pt. fiecare lucrare in parte (alimentare cu apa cu cond PEHD, OL.ZN, canalizare cu tuburi beton, PVC, instalatii sanitare cu teava multistrat tip Pexal/ polipropilena / PVC, instalatii incalzire interioara cu tevi OL si radiatoare fonta, aluminiu sau panouri OL, instalatii electrice interioare, lucrari de arhitectura la constructii, lucrari de rezistenta locuinte, platforme betonate etc)

  Colectia cuprinde urmatoarele modele de caiet de sarcini in format electronic:

  • Caiet de sarcini lucrari de terasamente si sistematizare verticala
  • Caiet de sarcini lucrari de arhitectura
  • Caiet de sarcini structura de rezistenta
  • Caiet de sarcini pentru lucrari canalizare cu tuburi din beton
  • Caiet de sarcini pentru lucrari canalizare din PVC
  • Caiet de sarcini pentru lucrari alimentare cu apa din teava PEHD
  • Caiet de sarcini instalatii electrice interioare
  • Caiet de sarcini instalatii sanitare interioare
  • Caiet de sarcini instalatii incalzire interioara
  • Caiet de sarcini instalatii utilizare gaze naturale
  • Caiet de sarcini instalatii de ventilatie
  • Caiet de sarcini tencuieli, zugraveli, placaje , vopsitorii, tapete
  • Caiet de sarcini sarpante si invelitoare
  • Caiet de sarcini termosistem-izolare termica fatade si finisare fatade
  • Caiet de sarcini pereti despartitori din rigips
  • Caiet de sarcini tavane din rigips
  • Caiet de sarcini pardoseli ceramice din gresie
  • Caiet de sarcini pentru tamplarie
  • Caiet de sarcini pentru turnare beton simplu si beton armat
  • Caiet de sarcini pentru zidarie din caramida / BCA
  • Caiet de sarcini constructii metalice
  • Caiet de sarcini hidroizolatii
  • Caiet de sarcini invelitori
  • Caiet de sarcini executie fundatii

  14). MODELE DE PROGRAME PENTRU CONTROLUL CALITATII LUCRARILOR PE SANTIER

  anexe la proiectele tehnice de specialitate pentru lucrari de constructii si instalatii

  Colectia cuprinde urmatoarele modele de programe de control in format document,care pot fi usor modificate, completate, adaptate :

  • Program de control pentru lucrari de arhitectura
  • Program de control pentru lucrari de structura de rezistenta
  • Program de control pentru lucrari de canalizare
  • Program de control pentru lucrari alimentare cu apa
  • Program de control pentru instalatii electrice interioare
  • Program de control pentru instalatii sanitare interioare
  • Program de control pentru instalatii incalzire interioara

  15).MODELE DE MEMORII TEHNICE PE SPECIALITATI

  pentru lucrari de constructii si instalatii pentru conmstructii.

  Colectia cuprinde urmatoarele modele de memorii tehnice pe specialitati in format document care pot fi usor modificate, completate, adaptate :

  • Memoriu pentru lucrari de arhitectura
  • Memoriu tehnic pentru lucrari de structura de rezistenta
  • Memoriu tehnic pentru lucrari de sistematizare verticala
  • Memoriu tehnic pentru instalatii electrice interioare
  • Memoriu tehnic pentru instalatii sanitare interioare
  • Memoriu tehnic pentru instalatii incalzire interioara
  • Memoriu tehnic pentru instalatii gaze
  • Memoriu tehnic pentru instalatii de ventilatie

  16). RETETE SI PRETURI UNITARE LA METRU CUB MORTARE SI BETOANE

  preparate conform indicatoarelor de norme de deviz dupa normele CZ....

  Colectia cuprinde peste 50 de retete de mortare si betoane pentru principalele marci de mortar si beton si pretul unitar pe metru cub al acestora in functie de pretul resurselor.


  17). LISTA DE PRETURI UNITARE LA ZI PE CATEGORII DE LUCRARI DE CONSTRUCTII SI INSTALATII

  Colectia cuprinde o lista de preturi unitare (peste 470 de pozitii) pentru cele mai frecvent utilizate lucrari de constructii si instalatii. Preturile unitare au fost intocmite avand in vedere urmatoarele date

  • tariful la manopera = 8.55 lei/h
  • cheltuieli indirecte = 12.5%
  • PROFIT (BENEFICIU) = 6.5%
  • CAS = 20,8%
  • FAS = 5,2%
  • SOMAJ = 0,5%
  • FOND ACC. SI BOLI PROFESIONALE = 0,279%
  • FOND GARANTARE SALARII = 0.85%
  • CONTRIBUTIE CONCEDII SI INDEMNIZATII = 0.25%
  • TVA = 24,0%

  Continutul acestei liste poate fi vazut Click aici
devize constructiiL I N K U R I    P A R T E N E R I :
Energie solara
Copertine si parasolare

Portal electric
Deccons-Preturi materiale
Proiectare Timisoara
Catalog Firme
Anunturi imobiliare
Elewatt.ro
VirtualElectric.ro