Intocmire devize constructii, preturi materiale de constructie, pret deviz manopera, modele de antemasuratori, caiete de sacini
Rodev intocmire devize constructii si instalatii preturi materiale de constructii
DEVIZE CONSTRUCTII MODELE DEVIZE PROGRAM DEVIZE INTOCMIRE DEVIZE RETETE DE BETON PRET MANOPERA
PRET CONSTRUCTII PRET CHIRIE UTILAJE PRETURI MATERIALE DIRIGENTIE SANTIER DATE DE CONTACT
Custom Search
InterSoft-Deviz profesional 2015


PRETURI INCHIRIERE BULDOEXCAVATOR IN IASI

PRETURI INCHIRIERE BULDOEXCAVATOR IN IASI PENTRU SAPATURI FUNDATII

lucrari de terasamente, sapaturi fundatii la case si vile, hale si cladiri industriale, sapatura santuri pentru conducte de canalizare, alimentare cu apa, gaze si cabluri electrice

    PRET INCHIRIERE BULDOEXCAVATOR IN IASI :
  • UTILAJ BULDOEXCAVATOR FIAT KOBELCO pe pneuri - PRET = 100 lei/ora


NOTA:
1. PRETUL de mai sus nu include taxa TVA si transportul utilajelor (buldoexcavator) pana la locul lucrarii .
2. In pretul de inchiriere buldoexcavator sunt incluse: consumul de motorina si mecanicul de utilaj
3. Inchirierea buldoexcavatorului se face pe baza de contract si se acorda decontare legala (factura si chitanta)
4. Pentru lucrarile complexe se intocmeste un deviz oferta de lucrari in baza indicatorului de norme de deviz iar decontarea se va face pe baza de situatie de lucrari.
5. Pentru buldoexcavator deplasarea la amplasamentul lucrarii (dislocarea utilajului) se tarifeaza cu 10 lei/km si sens.


PENTRU MAI MULTE INFORMATII SUNATI LA
Telefon : 0745 - 316118

Atunci cand sunati, precizati ca ati preluat oferta si numarul de telefon de pe site-ul www.rodev.ro , pentru a beneficia de gratuitate la transportul buldoexcavatorului pentru lucrarile efectuate la distanta mai mica de 10 KM !!

Buldoexcavatoarele pe roti sunt utilaje mixte (excavator cu cupa dar sunt prevazute si cu lama ) care se folosesc la lucrari obisnuite de terasamente, nivelarea terenului , impingere pamant , sapaturi de fundatii in teren normal si teren tare, sapaturi de santuri pentru conducte de canalizare si alimentare cu apa, gaze si cabluri de energie electrica etc., in general pentru sapaturi cu adancimea maxima de pana la 4,5 metri.
Pentru sapaturi la o adancime mai mare, sau pentru sapaturi in teren foarte tare , teren stincos, va punem la dispozitie pentru inchiriere un excavator adecvat prezentat aici .

Oferim pentru inchiriere buldoexcavatoare pentru executia urmatoarelor lucrari :
-lucrari de terasamente : sapaturi mecanizate la fundatii in terenuri normale si terenuri tari, la adancime de maxim 4,5 metri.
-sapaturi santuri canalizare si alimentare cu apa , conducte de gaz si cabluri energie electrica -lucrari de nivelare usoara a terenurilor si platformelor de pamant , argila, balast
-lucrari de umpluturi mecanizate usoare cu pamant sau alte materialeDe asemenea, ne exprimam disponibilitatea de a participa la procedurile de licitatii publice si cerere de oferta, in calitate de subcontractanti sau asociati, cu alte firme de constructii din Iasi si judetele invecinate, pentru lucrarile care necesita buldoexcavatoare pe senile si alte utilaje grele. Toate utilajele sunt noi, performante, de ultima generatie .

La noi puteti gasi si urmatoarele utilaje :


Preturi inchiriere AUTOGREDER Iasi
Preturi inchiriere EXCAVATOR Iasi
Preturi inchiriere BULDOZER Iasi
Preturi inchiriere BULDOEXCAVATOR Iasi
Preturi inchiriere INCARCATOR FRONTAL WOLA Iasi
Preturi inchiriere CILINDRU COMPACTOR Iasi
Preturi inchiriere AUTOBASCULANTE IasiPENTRU MAI MULTE INFORMATII SUNATI LA Telefon : 0745 - 316118Pret Inchiriere BULDOEXCAVATOARE in Iasi pentru lucrari de terasamente: sapaturi fundatii case si vile, cladiri industriale si hale, santuri pentru conducte retele canalizare si alimentare cu apa, nivelare terenuri si platforme, realizarea umpluturilor de pamant sau alte materiale.
devize constructiiL I N K U R I    P A R T E N E R I :
Energie solara
Copertine si parasolare

Portal electric
Deccons-Preturi materiale
Proiectare Timisoara
Catalog Firme
Anunturi imobiliare
Elewatt.ro
VirtualElectric.ro