Intocmire devize constructii, preturi materiale de constructie, pret deviz manopera, modele de antemasuratori, caiete de sacini
Rodev intocmire devize constructii si instalatii preturi materiale de constructii
DEVIZE CONSTRUCTII INTOCMIRE DEVIZE RETETE DE BETON PRET MANOPERA
PRET CONSTRUCTII PRET CHIRIE UTILAJE PRETURI MATERIALE DIRIGENTIE SANTIER DATE DE CONTACT
Custom Search
InterSoft-Deviz profesional 2015
       

PRET INTOCMIRE DEVIZE

PRETURI DEVIZE OFERTA. PRET DOCUMENTATII PENTRU PARTICIPARE LA LICITATII PUBLICE

specialisti cu experienta in activitatea de ofertare si intocmire a devizelor

Pretul pentru intocmirea unor devize oferta singulare sau pentru intocmirea devizelor din cadrul unei documentatii de participare la licitatie , se calculeaza pentru fiecare deviz si pentru fiecare lucrare in parte, in functie de urmatoarele criterii :

  • numarul de obiecte din investitie si numarul de devize analitice care trebuiesc intocmite conform caietului de sarcini
  • marimea fiecarui deviz in parte (numarul de articole care compun fiecare antemasuratoare)
  • tipul de incadrari utilizate de catre proiectant la intocmirea antemasuratorilor din caietul de sarcini
  • numarul necesar de asimilari de norme, sau de retete locale, care trebuiesc aplicate in cadrul devizelor
  • numarul de variante de tatonare suplimentara , la cererea clientului, pana la stabilirea valorii finale a investitiei
  • durata de timp alocata intocmirii devizului sau a documentatiei compusa din mai multe devize
  • numarul listelor de utilaje si marimea acestor liste (o investitie poate avea pe langa devize si una sau mai multe liste de utilaje)

Pretul pentru intocmirea devizului include urmatoarele: intocmirea devizelor si a extraselor de resurse: material, manopere, utilaj, transport, formularele F1, F2, F3, (C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, C9) si listarea la imprimanta, salvarea pe suport CD sau disketa care se oferta beneficiarului spre pastrare. Tariful este stabilit pentru fiecare deviz in parte in functie de numarul de articole din deviz, tipul de incadrari utilizate, numarul de articole asimilate sau cu reteta locala, numarul de iteratii solicitate suplimentar pentru tatonare pana la stabilirea valorii finale, durata de timp in care trebuie intocmit acest deviz.

Nu va putem transmite anticipat care este pretul intocmirii unui deviz, aceasta se poate face numai dupa ce analizam antemasuratoarea pusa la dispozitie de dvs., dar va oferim cateva exemple orientative . Pentru informatii privind pretul de intocmire al devizului va rugam sa ne trimiteti prin e-mail cererea dvs insotita de antemasuratoarea dupa care doriti sa intocmim devizul / devizele. Veti primi raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil.

EXEMPLE DE CALCUL PENTRU PRETURI INTOCMIRE DEVIZE

NOTA: In cazul in care nu detineti antemasuratorile, vom incerca sa vedem daca din datele pe care le detineti este posibil sa fie extrase informatiile de care avem nevoie la intocmirea devizului (ar trebui sa aveti macar un releveu al lucrarii, dublat de o lista de activitati desfasurate, o lista de materiale puse in opera ; de mare ajutor ar fi copii dupa facturile de materiale care au fost cumparate si puse in opera la lucrarea respectiva precum si foaia de pontaj din care sa putem extrage numarul total de ore de manopera pe care le-ati consumat la lucrare). Specialistii nostri, ingineri constructori cu experienta indelungata, vor sti sa interpreteze si sa puna cap la cap aceste informatii pentru a rezolva problema , chiar si atunci cand din anumite motive nu detineti antemasuratorile . Aceasta cale este mai anevoioasa si din aceasta cauza intocmirea devizelor va dura mai mult timp si va costa mai mult, dar cu siguranta veti fi multumiti de rezolvarea problemei.
Date de contact:
E-mail: rodeviz@yahoo.com
intocmire devize lucrari constructii pret intocmire documentatii licitatie

Cititi si:

Devize oferta executie lucrari de constructii si instalatii
Pret intocmire documentatii de participare la licitatii publice
Pret intocmire antemasuratori !
Pret intocmire evaluari pentru studii de fezabilitate


L I N K U R I    P A R T E N E R I :
Energie solara

Deccons-Preturi materiale