Intocmire devize constructii, preturi materiale de constructie, pret deviz manopera, modele de antemasuratori, caiete de sacini
Rodev intocmire devize constructii si instalatii preturi materiale de constructii
DEVIZE CONSTRUCTII MODELE DEVIZE INTOCMIRE DEVIZE RETETE DE BETON PRET MANOPERA
PRET CONSTRUCTII PRET CHIRIE UTILAJE PRETURI MATERIALE DIRIGENTIE SANTIER DATE DE CONTACT
Custom Search
InterSoft-Deviz profesional 2015
preturi constructii case
       

PRETURI ORIENTATIVE PENTRU INTOCMIRE DEVIZE

Pret intocmire deviz oferta pentru lucrari de constructii si instalatii
si unele facilitati pentru firmele din Iasi

5. Pentru firmele din Iasi care nu au angajat un inginer constructor devizier sau personal de specialitate care sa execute un releveu la lucrare sau masuratori specifice necesare la intocmirea unui deviz, putem face si o faza de teren la amplasamentul lucrarii, unde se vor face toate masuratorile necesare pentru determinarea / calcularea cantitatilor de lucrari care trebuie executate, sau care deja s-au executat , fie pentru intocmirea unui deviz oferta , fie pentru intocmirea unei situatii de lucrari necesare la decontare - negociabil de la caz la caz.

Toate exemplele prezentate mai sus sunt numai orientative pentru a va putea face o idee generala, pentru doar cateva din cazurile posibile, numarul acestora fiind mult mai mare , urmand ca pentru fiecare deviz in parte sa fie facuta o calculatie separata , pe baza datelor puse la dispozitie de dvs.

Facilitati suplimentare :

La finalul lucrarii va pot furniza GRATUIT prin export direct din program, toate datele devizelor intocmite de mine, astfel incat dvs sa le puteti importa in calculatorul dvs. si sa le puteti pastra alaturi de celelalte investitii , sau sa-l puteti edita ulterior , daca aveti un program de devize, si astfel sa-i puteti face modificari de preturi la materiale, de cote de recapitulatie, de tarif la manopera etc. In acest fel veti avea controlul deplin asupra devizului dvs. si daca este un deviz oferta pe care-l veti deconta prin mai multe situatii de lucrari , folosind aceasta facilitate veti putea sa va faceti singur situatiile de plata lunare !

La cerere, dupa intocmirea devizelor, se poate furniza gratuit exportul in format Excel pentru toate devizele si extrasele.

Daca este cazul unei licitatii cu mai multe devize, la finalizarea lucrarii, va pot pune la dispozitie gratuit , documentatia generata fara valori , pentru a fi folosita in cadrul ofertei tehnice.

De asemenea, tot pentru oferta tehnica , in cazul unei licitatii publice, dupa intocmirea devizelor, va pot pune la dispozitie in mod gratuit, Graficul Gantt generat de programul de devize, listele de activitati, extrasele de resurse, etc... urmand ca dvs sa prelucrati ulterior acest grafic, pentru aranjarea lui in forma finala si pentru adaugare alte note pe grafic, jaloane, evidentiere drum critic, etc. daca este cazul.

Date de contact:
E-mail: rodeviz@yahoo.com
Tel: 0744-213112

intocmire devize lucrari constructii pret intocmire documentatii licitatie

Cititi si:

Devize oferta executie lucrari de constructii si instalatii
Pret intocmire documentatie de participare la licitatii publice
Pret intocmire antemasuratori !
Pret intocmire evaluari pentru studii de fezabilitate

devize constructii


DEVIZE CONSTRUCTII MODELE DEVIZE PROGRAM DEVIZE INTOCMIRE DEVIZE RETETE DE BETON PRET MANOPERA
PRET CONSTRUCTII PRET CHIRIE UTILAJE PRETURI MATERIALE DIRIGENTIE SANTIER DATE DE CONTACT
L I N K U R I    P A R T E N E R I :
Energie solara

Deccons-Preturi materiale
Preturi Constructii Case