Pret usa Porta Doors preturi usi Porta Doors.
Rodev intocmire devize constructii si instalatii preturi materiale de constructii
DEVIZE CONSTRUCTII MODELE DEVIZE PROGRAM DEVIZE INTOCMIRE DEVIZE RETETE DE BETON PRET MANOPERA
PRET CONSTRUCTII PRET CHIRIE UTILAJE PRETURI MATERIALE DIRIGENTIE SANTIER DATE DE CONTACT
Custom Search
InterSoft-Deviz profesional 2015


CUM ALEGEM O USA PORTA DOORS ?

Sfaturi pentru alegerea usilor. Usile Porta Doors

Ca Brand Manager al celei mai mari firme de distributie a usilor Porta Doors in Romania, am observat deseori o serie de greseli (mai mari sau mai mici) pe care le fac persoanele care doresc sa-si achizitioneze usi. Noi dorim sa preantampinam (atat cat ne permite clientul, desigur) acest lucru, oferindu-i consultanta gratuita in alegerea usilor. Consultanta gratuita pentru noi nu inseamna incercarea de a convinge clientul sa aleaga cele mai scumpe produse ale noastre, ci uneori chiar il sfatuim sa aleaga un produs mai ieftin, dar care raspunde la fel de bine nevoilor sale. Noi stim ca un client multumit reprezinta o investitie mult mai buna decat orice publicitate platita, iar mai devreme sau mai tarziu un client pacalit se va dumiri. Facandu-l pe un client sa economiseasca bani, in realitate nu pierzi, ci castigi indirect mult mai mult pe termen lung, mediu, dar chiar si pe termen scurt.

In plus, mai bine vinzi un produs mai ieftin (dar de foarte buna calitate) decat sa nu vinzi nimic.

Fiecare dintre noi pune mult mai mare baza atunci cand achizitioneaza un produs pe spusele cunoscutilor, decat pe cea mai scumpa si mai grozava reclama.

Prin natura faptului ca este "la vedere", o usa buna si frumoasa poate fi cea mai buna reclama, iar o usa sau un montaj de slaba calitate poate dauna mai mult decat va vine sa credeti intregii imagini a firmei si are un impact vizibil si uneori greu de remediat si asupra vanzarilor (mai ales in cazul in care se repeta).

Uneori oferindu-i clientului produse mai ieftine la acelasi nivel calitativ il poti determina sa faca un efort financiar suplimentar si sa-si suplimenteze comanda, deci, paradoxal, vanzarile cresc. Un client care dorea sa-si cumpere la inceput o usa poate sa-si schimbe hotararea,urmare a unor sfaturi calificate si sa-si cumpere toate usile din locuinta.Important este sa vada ca nu sunteti doi dusmani ci parteneri care impreuna castiga.

Ca urmare a specificului produsului (usile se incorporeaza in constructiile de diverse tipuri si le determina in final calitatea, utilitatea si pretul), alegerea mai putin ispirata a unor usi poate avea efecte mult mai importante si vizibile ca alte achizitii. Durata de viata a unei usi este mult mai mare ca in cazul altor produse. Mai usor se inlocuieste un alt produs (un covor, o draperie, etc.) ce nu va place,decat o usa.

In plus, usile "va inconjoara" tot timpul, determinand nivelul de confort al spatiului in care traiti, avand impact chiar si asupra sanatatii dumneavoastra.

Impactul poate fi si de natura financiara, o usa de calitate putand duce la reducerea cheltuielilor necesare pentru asigurarea confortului termic al constructiilor. Si siguranta dumneavoastra si a familiei depinde tot de usi. Nu exista usa "de nespart", dar o usa de calitate, fara "inflorituri" care sa tradeze opulenta si sa atraga hotii, poate sa-i descurajeze pe acestia sau sa le ingreuneze actiunile.

Un alt factor important este calitatea montajului usilor,90% din defectele reclamate sunt de fapt defecte de montaj, tocmai din aceasta cauza am ales sa constituim ECHIPE AUTORIZATE de montaj, pentru a controla toate etapele, de la comercializare la montaj. In aceste conditii, putem acorda garantie pentru usile Porta Doors. Toate detaliile legate de comercializarea si montajul usilor Porta Doors sunt riguros controlate si respectate. Chiar daca la prima vedere putem parea rigizi, doar in acest fel putem fi siguri ca sunt evitate surprizele neplacute.

Fiecare usa are o carte de garantie. Fiecare usa si toc are poansonat un numar (ca la auto) identic cu cel din cartea de garantie.Orice montator are obligatia ce la final dupa verificarea dvs asupra montajului sa aplice in interiorul cartii de gantie pe prima pagina stampila de montator autorizat.

In acest mod putem identifica exact eventualele usi cu defectiuni sau montatorii care nu au respectat procedurile.

Intrucat piata este invadata de usi de toate tipurile si provenientele, comercializate de o multime de firme mai mult sau mai putin cunoscute, mai mult sau mai putin specializate, este indicat sa acordam toata atentia alegerii usilor. Exista pe piata chiar firme aflate in faliment, care inca preiau comenzi de usi de la clienti. Este bine sa luati referinte inainte de a alege o marca sau o firma de distributie. Sfaturile cunoscutilor sau internetul pot fi de folos.

Orice aspect poate va va ofere informatii utile, chiar si aspectul magazinului sau depozitului, precum si al personalului care va serveste pot sa va ofere informatii pretioase despre seriozitatea firmei.

Un magazin in care se vinde orice altceva, printre care s-au "ratacit" cateva usi ar trebui sa va puna semne de intrebare. Ar trebui sa va intereseze si marimea stocurilor de usi ale vanzatorului. Sigur ca acesta poate comanda usile la producator, dar termenul de livrare va creste mult. In plus, stocuri mici sau aproape inexistente va rapesc posibilitatea de a vedea "pe viu" un numar mai mare de modele. Unele produse pot fi foarte frumoase in fotografii, dar este mai bine sa le vedeti in realitate. Tocmai din acest motiv, noi am ales sa avem IN STOC un numar de 40000 (patruzeci de mii!!!) de usi si tocuri de usi, de diverse tipuri si modele.

Produsele "no name", asa-numitele "chinezarii", chiar daca la inceput pot fi considerate o alegere mai buna datorita pretului scazut, se pot dovedi in timp mult mai costisitoare. Se stie ca un produs de calitate necesita pentru fabricare materiale de calitate pentru fabricare (in general mai scumpe) si o manopera mai calificata (cu cheltuieli salariale mai mari). Cu toate acestea, am reusit sa mentinem preturile usilor Porta Doors la un nivel accesibil.

Datorita multimii modelelor de usi Porta Doors, avem oferte "pentru toate buzunarele", fara a face rabat la calitate.

Un alt lucru la care ar fi bine sa meditati ar fi sa optati pentru o firma care va ofera si montajul usilor. Este simplu sa pui "in bratele clientului" niste usi si sa nu te mai intereseze ce se intampla cu ele, mai tarziu poti sa dai chiar vina pe firma de montaj, daca apar probleme. Noi nu procedam asa.

Un alt indiciu important este legat chiar de aspectul angajatilor firmei. Poate ca un aspect neangrijit al acestora, montatori imbracati in haine de strada sau imbracati ponosit ar trebui sa va ridice semne de intrebare. Tocmai de aceea, noi am optat pentru uniforme, avand inscriptionate numele firmei si adresa de site si insistam pe aspectul curat si ingrijit al acestora.

Am fost si eu cumparator si va marturisesc faptul ca am intalnit vanzatori care citeau datele despre un produs pe eticheta de pe raft. Ce increderee pot avea eu ca acel vanzator, chiar de buna credinta, imi va da cel mai indicat produs pentru necesitatile mele? Poate ar fi bine sa meditati la acest aspect.

Revin la sfatul de a utiliza internetul inainte de a va hotari sa cumparati ceva. Chiar daca o firma are un site web impresionant si isi face intensiv reclama pe toate caile, nu se poate sa nu gasiti ceva pe forumuri, dand o simpla cautare pe Google. Si utilizatorii romani au inceput sa-si manifeste pe forumuri nemultumirile. Eu ii incurajez pe clientii nostri sa-si manifeste SINCER parerile pe site-ul nostru, www-usi-porta.ro, la pagina PARERI CLIENTI.

Doar in acest mod putem sa cunoastem asteptarile lor reale si sa le oferim ce doresc sau sa remediem eventualele deficiente.

Nu ne ajuta cu nimic sa ne facem ca totul pare in ordine si sa cautam diverse scuze, in timp ce pierdem cota de piata.

Fara intentia de a ne face reclama sau sa ne laudam, permiteti-mi sa va ofer cateva linkuri web, pentru a vedea cum am gestionat diverse situatii reale si cum am reusit sa transformam un client la inceput nemultumit intr-un "motor" pentru noi comenzi.

Va marturisesc faptul ca un numar insemnat de vizite pe site-ul www.usi-porta.ro vin din acele pagini web care la inceput ne erau defavorabile. De cele mai multe ori nu firma noastra a fost vinovata, dar imaginea negativa generata de o alta firma de usi s-a rasfrant in prima faza si asupra noastra, a tuturor firmelor din bransa. Va invit sa va luati rangazul sa cititi tot textul, inclusiv comentariile ulterioare.

Va recomand pagina "PARERI CLIENTI" de pe site-ul nostru (http://www.usi-porta.ro/pareri-clienti).

Despre alegerea usilor ar mai fi multe de spus, dar nu vreau sa va consum inutil timpul. In cazul in care doriti, puteti sa aflati date suplimentare de pe www.usi-porta.ro sau sa ne contactati. De asemenea, nu dorim sa ne facem reclama mascata. Reclama, oricat de bine realizata, nu foloseste la nimic in cazul in care clientii sunt nemultumiti, poate fi chiar incredibil de daunatoare (vestile rele se raspandesc mai repede ca cele bune si au un mai mare impact).


Brand Manager,
Birloveanu Viorel
Tel. 0752.116.317
Tel. 0724.311.437
comenzi@usi-porta.ro
www.usi-porta.ro

PRETURI USI PORTA DOORS

PRET USA PORTA DOORS DISTRIBUITOR RO

Cele mai bune preturi pentru usile Porta Doors la cel mai mare distribuitor din Romania

    PRETURI USI PORTA DOORS :
  • pret usa PORTA DOORS MINIMAX - plina = 130 lei
  • pret usa PORTA DOORS MINIMAX - cu 1/3 geam = 190 lei
  • pret usa PORTA DOORS MINIMAX - cu 3/4 geam = 224 lei
  • pret geam 1/3 mat = 15 lei
  • preturi usi Porta Decor plina = 175 lei
  • Vezi aici lista completa de preturi la usile Porta Doors la cel mai mare
    distribuitor din Romania : CATALOG PRETURI USI PORTA DOORS

PRETURI MATERIALE DE CONSTRUCTII. PRETURI MATERIALE INSTALATII

Liste de preturi materiale de constructii exprimate in euro

Preturi invelitoare acoperis din tabla tip tigla, zincata, vopsita | Pret teava polietilena de inalta densitate PEHD apa si gaze | Pret teava multistrat tip PEXAL incalzire | Pret teava si fitinguri Cupru | Preturi conductoare cupru FY si MYF | Preturi cabluri electrice CYY CYYF si CYABY | Preturi materiale de constructie | Preturi caramida plina, GVP, BCA, boltari beton | Preturi conductoare aluminiu - otel AL-OL torsadate TYIR | Preturi materiale de constructie case : ciment, armaturi OL, caramida | Preturi sorturi: nisip, balast, pietris, piatra sparta pentru drumuri | Preturi la beton si mortar statii de betoane | Preturi la aditivi pentru beton | Preturi elemente prefabricate din beton tuburi din beton pavele | Preturi Mixtura asfaltica beton si mortar asfaltic drumuri si poduri | Preturi teava neagra sudata din otel instalati | Preturi teava din otel constructii si instalati | Preturi teava zincata | Preturi aparate de reazem din neopren pentru poduri | Preturi materiale de constructie pentru amenajari interioare | Tarife manopera constructii cu materialul clientului |
Preturi usi Porta Doors, pret usa PORTA DOORS,sfaturi pentru alegerea usilor Porta Doors.
devize constructiiL I N K U R I    P A R T E N E R I :
Energie solara
Copertine si parasolare

Portal electric
Deccons-Preturi materiale
Proiectare Timisoara
Catalog Firme
Anunturi imobiliare
Elewatt.ro
VirtualElectric.ro